C/ del Mar nº1, 08370 Calella Barcelona

UNIFORMES

Oferim disseny, qualitat i preu per donar el millor servei i el més efectiu. Apostem per la seguretat i la màxima garantia dels nostres productes, i treballem amb les millors marques nacionals i internacionals. El nostre objectiu és oferir tot tipus de solucions per a uniformitat i seguretat en el treball de manera immediata, donant assessorament i aportant la nostra experiència.

També som fabricants de vestuari i podem dissenyar la seva imatge corporativa i fer mostres físiques, per facilitar la seva decisió a l’hora d’escollir un uniforme o vestuari laboral.

Podem personalitzar qualsevol element de vestuari. Els oferim una àmplia gamma de productes tèxtils per a promocions: samarretes, polos, dessuadores, anoracs, gorres i altres articles, tots ells personalizables amb un brodat, una serigrafia, un vinil, un transfer etc…

REGALS

Disposem d’un ampli estoc de regals publicitaris i articles promocionals. Aquí pot triar els productes corporatius més adequats per fidelitzar als seus clients, dirigint-se a un públic segmentat per aconseguir majors vendes.

Bosses / viatge / casa & llar / / cura personal / escriptura / ferramentes & llanternes / regals per a Nadal / oci / oficina / regals per a empreses / so & imatge / temps / Xmas.