C/Llacuna 45 – 08005 Barcelona

Filippo Ioco Studio & Gallery va ser creat pel Boypainter Internacional i reconegut artista Filippo Ioco al 2017.

L’Espai: Té un encant únic per si mateix. Una barreja personalitzada de modernitat i antiguitat que només es troba al Poblenou. L’espai té aproximadament 180 m2 amb sostres de 5 m d’alt. Té dues sales principals, espai de paret, cuina, bany complet, maquillatge / perruqueria / vestidors i dos patis a l’aire lliure. Té una impressionant combinació d’estructura antiga amb un disseny modern, amb belles parets de maó vell i guix envellit.

La Galeria: exhibirà les obres personals de Filippo Ioco i també albergarà iocoBenefits. A més, la missió de la galeria serà identificar, promocionar i exhibir mostres grupals i individuals en tots els nivells d’artistes locals i internacionals. Disposarà d’una galeria permanent i rotativa de pintura corporal, convertint-se en la primera galeria dedicada a l’art de la pintura corporal a Espanya i Europa. En definitiva, un punt de connexió per a la comunitat internacional de body art a Espanya amb projectes i esdeveniments col·laboratius.

L’Estudi: té un encant únic en si mateix. Una barreja personalitzada de modernitat i antiguitat que només es troba al Poblenou. Oferim un ambient de treball personal, relaxant i divertit orientat al lloguer d’estudis per a fotògrafs, tallers i reunions i reunions corporatives.