C/ Valldonzella, 6 – 08001 Barcelona

A Holala hem dedicat els últims 40 anys a la nostra passió: roba vintage i reciclatge. Vam viatjar per tot el món, visitant tots els mercats de puces i la indústria del reciclatge de tèxtils per poder seleccionar acuradament peces úniques, una per una. Som un dels pocs establiments a Europa que pot oferir roba vintage d’alta qualitat, no només d’USA, sinó també del Japó, Europa, Canadà i Austràlia.

El 1992 vam obrir Holala Plaza a Barcelona, dedicada a la cultura urbana. En Holala Plaza no només es troben peces vintage, sinó també mobles antics importats de França i Estats Units, videojocs antics, patins i planxes de surf dels anys 80, rellotges, ulleres de sol, revistes i llibres d’art i moda… i un tauler negre on s’expressen molts artistes de carrer. Ens agrada acollir una gran quantitat d’esdeveniments, majoritàriament exposicions d’art de carrer o concerts de música pop.

També proporcionem les nostres peces úniques de la verema a les produccions de la televisió, les pel·lícules i la publicitat!