N’GAJE Barcelona és una marca de perruqueria de luxe pensada per a l’home modern, un home que pren decisions intel·ligents. Per a ell, afaitar-se no és una tasca, és un estil de vida.

Els nostres productes d’afaitat per al tractament de la pell utilitzen ingredients purament orgànics. Res més, res menys. Una rica combinació d’argila extreta naturalment i olis vegetals connecten els seus orígens vegetals amb textures úniques per obtenir resultats visibles.

Cada oli posseeix diferents i desitjables qualitats i beneficis per crear una gamma de productes que l’home distingit necessita en la seva rutina diària.

Les cinc lletres de la marca representen els cinc continents: es troben presents en la fórmula dels productes, ja que cada un d’ells està compost per olis vegetals i argiles diferents, que provenen de tot el món.

Cada producte té la mateixa forma però no el mateix color, per simbolitzar la igualtat i diversitat d’aquests continents. Els colors de la nostra marca representen la puresa i potència del pigment de cada argila. Creiem en l’autenticitat, mantenint-nos fidels a les nostres arrels i fent negocis de manera sostenible.

Cada terra, un color… Creada a Barcelona, N’GAJE pertany a l’home modern i distingit. El més probable és que siguis tu.

Descobreix el nostre servei de barberia a:

AXEL HOTEL BARCELONA

TWO HOTEL BARCELONA BY AXEL