Rainbow Gay Tours és la principal agència d’experiències privades i paquets vacacionals per al públic LGTBQI a Espanya. Des de la nostra creació al 2013, ens hem convertit en l’agència espanyola més gran al nostre sector.

El nostre equip de guies gais i lesbianes us desvetllaran els secrets millors guardats de les ciutats més LGTBQI-friendly d’Europa, per tal que pugueu treure el màxim partit a les vostres vacances!

Organitzem paquets de viatges personalitzats per venir a descobrir dues de les majors celebracions de l’Orgull LGBT d’Europa: tant a Madrid com a Barcelona podreu trobar a milers de persones amb interessos i on compartireu experiències similars a les vostres. Veniu a descobrir dues de les millors festes d’Europa!

A l’hivern també organitzem el Snow Gay Weekend, l’esdeveniment més important a la neu per al col·lectiu LGTBQI d’Espanya.

Barcelona, Madrid, Londres, Bilbao, Gran Canària, Lisboa, Roma i Berlín t’estan esperant! Feu un cop d’ull a totes les possibilitats que us oferim al nostre web http://rainbowgaytours.com/

Construïm una experiència inoblidable juntes!