fbpx

Projectes

Enllumenat de Nadal

Un dels trets més característics als eixos comercials durant les festes de nadal és el guarniment dels carrers mitjançant il·luminació festiva. L’efecte de l’enllumenat vers el comerç de proximitat és fa palesa a mesura que locals i visitants s’hi apropen per realitzar les diferents despeses nadalenques. Els eixos que llueixen guarniments lluminosos resulten més atractius per passejar, fet pel qual resulten imprescindible per a poder competir amb altres eixos comercials de la ciutat i assegurar-ne una bona campanya de nadal als establiments del Gaixample. Des d’ACEGAL, organitzem i coordinem més de cent establiments de la zona per aconseguir que els carrers del barri llueixin il·luminats durant el nadal.

Fires de Comerç

A ACEGAL volem apropar el comerç de proximitat al veïnat del Gaixample i a tots els ciutadans i visitants que venen a gaudir del Gaixample. Per aconseguir-ho, organitzem la Mostra de Comerç, una ocasió única a on establiments i artesans fan seu el carrer per mostrar els seus productes i serveis al públic. Una jornada diferent, amenitzada per activitats per la canalla, actuacions per a famílies i espectacles pels més grans, a més d’una curada oferta de restauració, per assegurar una jornada festiva.

L’Associació organitza aquesta jornada coincidint amb els moments de més afluència al barri: durant la celebració de PRIDE Barcelona, a l’estiu, i en el marc de la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample, a la tardor.

Pink Friday

Els hàbits de consum canvien amb rapidesa i ACEGAL roman atenta a les darreres tendències del mercat. El Pink Friday és una innovadora iniciativa promoguda per ACEGAL que aprofita la consolidació del anglosaxó Black Friday al calendari de compres del territori. La jornada de descomptes i promocions permet que tant el comerç de proximitat com els restauradors del Gaixample, puguin treure el màxim profit d’un esdeveniment que s’ha convertit en el tret de sortida de la campanya nadalenca.